Perkhidmatan

Pemeriksaan plagiarisme

Kami adalah platform pemeriksaan plagiarisme antarabangsa yang dipercayai, menggunakan alat pengesanan plagiarisme multibahasa yang pertama di dunia.
Tetingkap laporan

Terokai ciri-ciri

Markah persamaan

Setiap laporan mengandungi markah persamaan yang menunjukkan sejauh mana persamaan dikesan dalam dokumen anda. Markah ini di kira dengan membahagikan jumlah kata yang sesuai dengan jumlah kesluruhan perkataan di dalam dokumen. Sebagai contoh, jika dokumen anda terdiri daripada 1,000 kata dan Markah persamaannya adalah 21%, ini bermakna terdapat 210 kata yang sepadan dalam dokumen anda. Ini memberikan pemahaman yang jelas tentang sejauh mana persamaan yang dikenal pasti semasa melakukan analisis.

Ketahui cara

Perkara yang menjadikan Plag unik

Two column image

Capai dari mana sahaja, pada bila-bila masa, selagi anda mempunyai sambungan internet. Kami mempersembahkan kepada anda ciri-ciri dan fungsi terkini.

  • Pengesanan berbilang bahasa dalam 129 bahasa Walaupun dokumen anda ditulis dalam beberapa bahasa, sistem multibahasa kami tiada masalah untuk mengesan plagiarisme. Algoritma kami berfungsi dengan sempurna dengan pelbagai sistem penulisan, termasuk bahasa Yunani, Latin, Arab, Aram, Cyrillic, Georgia, Armenia, skrip keluarga Brahmi, skrip Ge'ez, aksara Cina dan derivatif (termasuk Jepun, Korea, dan Vietnam), serta bahasa Ibrani.
  • Format undefined
  • Pangkalan data sumber awam Pangkalan data Sumber Awam terdiri daripada dokumen-dokumen yang boleh diakses secara umum di internet dan laman web yang telah diarkibkan. Ini termasuk buku, jurnal, ensiklopedia, majalah, artikel blog, akhbar, dan kandungan lain yang boleh diakses secara terbuka. Dengan bantuan rakan kongsi kami, kami mampu mengesan dokumen yang baru muncul di web.
  • Pangkalan data artikel ilmiah Selain pangkalan data terbuka, kami menawarkan kemampuan bagi memeriksa fail menggunakan pangkalan data artikel ilmiah kami, yang terdiri daripada lebih daripada 80 juta artikel ilmiah daripada para penerbit akademik yang terkenal.
  • Pangkalan data CORE CORE menyediakan akses yang lancar kepada jutaan artikel penyelidikan yang dikumpulkan daripada ribuan pembekal data Open Access, seperti repositori dan jurnal. CORE menyediakan akses kepada 98,173,656 kertas penyelidikan teks penuh yang boleh dibaca secara percuma, dengan 29,218,877 teks penuh dihoskan secara oleh mereka secara terus.

Berminat dengan perkhidmatan ini?

hat