Untuk pelajar

Sediakan kertas yang cemerlang dengan bantuan alat kami

Kami tidak akan sekadar mengesan kes plagiarisme dalam kertas anda, bahkan turut menawarkan bantuan penyunting pakar kami untuk membantu anda menyelesaikan sebarang masalah.
StudentWindowDesktop
Pemeriksaan plagiarisme percuma
speech bubble tail
Pemeriksaan secara langsung secara percuma
speech bubble tail
Pemeriksaan plagiarisme yang terperinci
speech bubble tail
Laporan persamaan
speech bubble tail
Petikan
speech bubble tail
Pemeriksaan secara masa nyata
speech bubble tail
Trustpilot
Tanpa bayaran

Pemeriksaan plagiarisme

Two column image

Bezakan kami daripada pemeriksa plagiarisme lain melalui komitmen kami terhadap perkhidmatan pemeriksaan plagiarisme awal secara percuma. Dengan kami, anda boleh menilai hasil imbasan dengan mudah sebelum membuat keputusan sama ada untuk melabur dalam laporan yang menyeluruh. Tidak seperti kebanyakan yang lain, kami memberikan keutamaan kepada kepuasan anda dan menyediakan ketelusan dalam proses ini.

Teknologi

Pemeriksaan secara langsung secara percuma

Two column image

Ciri ini amat berharga kerana membolehkan pengguna membandingkan dokumen mereka dengan artikel yang baru diterbitkan, memastikan keboleh relevanan dan keaslian kerja mereka.

Sistem kami direka untuk mengesan persamaan dengan kertas yang baru diterbitkan sehingga 10 minit yang lalu di laman web yang terkenal. Ini memastikan pengguna mampu mengenal pasti sebarang padanan dengan kandungan yang baru diterbitkan, membolehkan pemeriksaan plagiarisme yang lebih teliti dan memastikan integriti kerja mereka.

Langkau barisan

Pemeriksaan keutamaan

Two column image

Ciri ini membolehkan anda mengatasi atau melangkau barisan atau giliran dan melangkah terus ke hadapan, dengan berkesan mengurangkan masa menunggu.

Pengesahan dokumen merupakan proses yang memerlukan sumber yang besar dan mungkin mengambil masa yang signifikan untuk selesai. Namun, dengan perkhidmatan ini, anda mempunyai kelebihan untuk mengatasi sepenuhnya barisan menunggu. Dengan menggunakan ciri ini, anda mampu mengelakkan tempoh menunggu biasa, membolehkan proses pengesahan dokumen menjadi lebih cepat dan cekap.

Pangkalan data

Pangkalan data artikel ilmiah

Two column image

Pangkalan data artikel ilmiah kami adalah unik dengan lebih daripada 80 juta artikel saintifik daripada penerbit akademik yang popular. Mengaktifkan ciri ini membolehkan anda menyemak kerja berbanding kandungan daripada pelbagai penerbit terkenal seperti Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram, dan yang lain-lain.

Melalui kerjasama kami dengan CORE, kami menyediakan akses yang mudah kepada koleksi besar artikel penyelidikan dari pelbagai penyedia data Akses Terbuka. Ini termasuk repositori dan jurnal, memastikan kandungan ilmiah yang komprehensif dan pelbagai. Dengan akses ini, anda boleh meneroka jutaan artikel penyelidikan dengan mudah, memudahkan usaha akademik anda dan meningkatkan pengetahuan anda dalam pelbagai bidang.

Maklumat penting

Pemeriksaan mendalam

Two column image

Ciri pemeriksaan plagiarisme mendalam melibatkan carian meluas dalam pangkalan data enjin carian. Dengan memilih opsyen ini, anda dapat memperoleh markah plagiarisme yang lebih tepat dan terperinci untuk dokumen anda. Pemeriksaan menyeluruh ini memastikan analisis yang komprehensif, tiada sebarang kemungkinan persamaan, dan memberikan penilaian keaslian kerja anda yang lebih boleh dipercayai.

Memilih pemeriksaan plagiarisme yang terperinci memberikan maklumat yang jauh lebih komprehensif berbanding dengan pemeriksaan biasa. Analisis mendalam ini memberikan anda pelbagai pandangan terperinci untuk meningkatkan lagi integriti dan keaslian kerja anda. Perlu diingatkan yang disebabkan oleh ketelitian proses ini, pemeriksaan yang terperinci mungkin memerlukan lebih masa untuk diselesaikan. Namun, jangka waktu yang dilanjutkan ini berbaloi bagi mereka yang mencari penilaian yang teliti dan menyeluruh terhadap keunikan dokumen mereka.

Perincian mampu membezakan

Laporan terperinci

Two column image

Dengan laporan terperinci, anda dapat menyelidik sumber asal persamaan yang ditekankan dalam dokumen anda secara menyeluruh. Laporan yang komprehensif ini melangkaui padanan yang mudah dan meliputi bahagian yang di sebut semula, petikan, dan sebarang kes salah petik. Dengan menyediakan maklumat yang meluas ini, laporan terperinci memberi anda keupayaan untuk menilai kerja anda secara berkesan dan membuat perubahan yang diperlukan bagi meningkatkan integriti dan ketepatan kertas anda. Ia juga berfungsi sebagai sumber yang berharga untuk meningkatkan kualiti penulisan anda dan memastikan yang dokumen anda mematuhi standard yang tertinggi.

4.2/5
Markah sokongan
1 J
Pengguna setiap tahun
1.6 J
Muat naik setiap tahun
129
Bahasa yang disokong
Testimoni

Itulah yang orang katakan tentang kami

Next arrow button
Nickholin Nelvin Nahfirin

6 Julai 2023

rating
Plag.ai sangat membantu saya dalam tugasan Master sebelum penghantaran tugasan.
Paan Ezan

6 Mei 2023

rating
Pertama kali dapat guna penyemak plagiarism dengan tepat dan mudah! Sangat membantu saya melakukan tugasan dengan lebih banyak di Plag.
シャフ ィク

20 November 2022

rating
Baik Dan sangat cepat unturned memdapatkan file saya
Syafiq Zaki

21 Januari 2022

rating
Laman web ini amat membantu saya dalam menyelesaikan kerja kursus saya. Terima kasih.
Next arrow button

Sediakan kertas yang cemerlang dengan bantuan alat kami

thesis
Pemeriksaan plagiarisme
speech bubble tail