Untuk pendidik

Kuasa untuk para pendidik

Perkhidmatan pemeriksa plagiarisme profesional percuma untuk para pendidik di seluruh dunia.
Sehingga 20 dokumen percuma setiap bulan

atau baca lebih lanjut

EducatorWindowDesktop
Pemeriksaan keutamaan
speech bubble tail
Pemeriksaan secara masa nyata
speech bubble tail
Pangkalan data artikel ilmiah
speech bubble tail
Laporan persamaan teks yang terperinci (plagiarisme)
speech bubble tail
Pangkalan data utama
speech bubble tail
Pemeriksaan secara masa nyata
speech bubble tail
Trustpilot
Pemeriksaan plagiarisme percuma

Manfaat untuk para pendidik

Two column image

Dengan perkhidmatan kami, memeriksa sebarang kertas untuk kemungkinan plagiarisme dan memastikan hasil yang bebas risiko tidak pernah semudah ini.

  • Hasil yang tepat dan terperinci
  • Menerjemahkan peralihan istilah pada peringkat AI, tanpa perlu melakukan sebarang kerja mekanikal
  • Pemeriksaan hampir serta merta - kebanyakannya hanya memerlukan beberapa minit
Skop besar

Pangkalan data

Two column image

Kami akan menyemak kertas anda secara menyeluruh dengan menggunakan semua pangkalan data kami, termasuk artikel dalam talian dan artikel ilmiah. Pangkalan data perbandingan kami kini memuatkan berbilion dokumen, seperti halaman web, artikel, ensiklopedia, majalah, jurnal, buku, dan artikel ilmiah, di antaranya.

Teknologi

Pemeriksaan secara masa nyata

Two column image

Sistem kami direka untuk mengesan persamaan dengan kertas yang baru diterbitkan sehingga 10 minit yang lalu di laman web yang terkenal. Ini memastikan pengguna mampu mengenal pasti sebarang padanan dengan kandungan yang baru diterbitkan, membolehkan pemeriksaan plagiarisme yang lebih teliti dan memastikan integriti kerja mereka.

Ciri ini amat berharga kerana membolehkan pengguna membandingkan dokumen mereka dengan artikel yang baru diterbitkan, memastikan keboleh relevanan dan keaslian kerja mereka.

Langkau barisan

Pemeriksaan keutamaan

Two column image

Pengesahan dokumen merupakan proses yang memerlukan sumber yang besar dan mungkin mengambil masa yang signifikan untuk selesai.

Pemeriksaan yang dilakukan melalui akaun guru akan diberi keutamaan berbanding dengan yang dilakukan oleh pengguna lain.

Pangkalan data

Pangkalan data artikel ilmiah

Two column image

Pangkalan data artikel ilmiah kami adalah pangkalan data unik dengan lebih daripada 80 juta artikel saintifik daripada para penerbit akademik yang paling popular.

Mengaktifkan pilihan ini akan membolehkan anda menyemak kertas anda berbanding dengan kandungan pelbagai penerbit terkenal seperti Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram, dan lain-lain.

Melalui kerjasama kami dengan CORE, kami menyediakan akses yang lancar kepada koleksi besar artikel penyelidikan yang dikumpulkan daripada pelbagai penyedia data Akses Terbuka. Penyedia-penyedia ini termasuk repositori dan jurnal, memastikan kandungan ilmiah yang komprehensif dan pelbagai. Dengan akses ini, anda dapat menjelajahi jutaan artikel penyelidikan dengan mudah, memudahkan usaha akademik dan meningkatkan pengetahuan anda dalam pelbagai bidang.

Maklumat penting

Pemeriksaan mendalam

Two column image

Ciri pemeriksaan plagiarisme yang mendalam melibatkan carian meluas dalam pangkalan data enjin carian. Dengan memilih opsyen ini, anda boleh memperoleh markah plagiarisme yang lebih tepat dan terperinci untuk dokumen anda. Pemeriksaan menyeluruh ini akan memastikan analisis yang komprehensif, tidak meninggalkan sebarang kemungkinan persamaan dan memberikan penilaian yang lebih boleh dipercayai terhadap keaslian kerja anda.

Pemeriksaan plagiarisme yang terperinci memberikan beberapa kali ganda maklumat yang lebih terperinci berbanding pemeriksaan biasa. Walau bagaimanapun, ia mengambil lebih banyak masa untuk lengkap.

Perincian mampu membezakan

Laporan plagiarisme

Two column image

Dengan laporan terperinci, anda dapat menyemak sumber asal dengan teliti untuk persamaan yang ditekankan dalam dokumen anda. Laporan komprehensif ini melangkaui padanan biasa dan merangkumi bahagian yang di sebut semula, petikan, dan sebarang kesalahan dalam penulisan petikan. Dengan menyediakan maklumat yang meluas ini, laporan terperinci memberi anda keupayaan untuk menilai kerja anda dengan berkesan dan melakukan perubahan yang perlu bagi meningkatkan integriti dan ketepatan kertas anda. Ia berfungsi sebagai sumber yang berharga untuk meningkatkan kualiti penulisan dan memastikan dokumen anda memenuhi standard tertinggi.

4.2/5
Markah sokongan
1 J
Pengguna setiap tahun
1.6 J
Muat naik setiap tahun
129
Bahasa yang disokong
Testimoni

Itulah yang orang katakan tentang kami

Nickholin Nelvin Nahfirin

6 Julai 2023

rating
Plag.ai sangat membantu saya dalam tugasan Master sebelum penghantaran tugasan.
Paan Ezan

6 Mei 2023

rating
Pertama kali dapat guna penyemak plagiarism dengan tepat dan mudah! Sangat membantu saya melakukan tugasan dengan lebih banyak di Plag.
シャフ ィク

20 November 2022

rating
Baik Dan sangat cepat unturned memdapatkan file saya
Syafiq Zaki

21 Januari 2022

rating
Laman web ini amat membantu saya dalam menyelesaikan kerja kursus saya. Terima kasih.
Next arrow button

Kuasa untuk para pendidik

education
Sehingga 20 dokumen percuma setiap bulan
speech bubble tail