Tentang

Selamat berkenalan

Syarikat

Plag.sg merupakan penyedia perkhidmatan pengesanan plagiarisme global, dengan pelanggan dari lebih 90 negara di seluruh dunia. Tumpuan syarikat kami adalah bagi menyediakan perkhidmatan berkaitan teks, khususnya berkaitan pengesanan persamaan dan Pemeriksa plagiarisme. Plag.sg membangunkan teknologinya daripada perspektif berbilang bahasa, membolehkan kami menyediakan perkhidmatan pengesanan plagiarisme khusus untuk pelanggan di AS, UK, Perancis, Jerman, Lithuania, Latvia serta negara-negara lain.

Plag.sg telah ditubuhkan pada 2011. Ia dimiliki oleh LLC Lingua intellegens dan terletak di bandar Vilnius di Eropah tengah yang menakjubkan, ibu negara Lithuania.

Tentang syarikat plagiarisme
Teknologi dan penyelidikan plagiarisme

Teknologi dan Penyelidikan

Syarikat tersebut sering membuat pelaburan dalam penciptaan teknologi teks baru serta melakukan penambah baikan dari yang sedia ada. Kami berbesar hati mempersembahkan kepada anda alat pengesan plagiarisme berbilang bahasa yang pertama di dunia, yang telah kami cipta semasa bekerja di persekitaran multinasional. Plag.sg bekerjasama dengan pelanggan universiti untuk terus mencipta dan menambah baik teks dan alatan serta perkhidmatan plagiarisme mereka. Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan atau cadangan perkongsian, sila isikan borang untuk di hubungi di bawah.


contact info